Silent disco huren

Selecteer het aantal silent disco koptelefoons en zenders dat je wilt huren:

Selecteer het aantal koptelefoons
Selecteer het aantal zenders (max 3)

In de box zit:

4 x Koptelefoons

1 x Aantal zenders

1 x 3,5mm jack

x Stroomkabel

1 x Uitleg koptelefoons en zenders

MaDiWoDoVrZaZo
MaDiWoDoVrZaZo
Neem eerst even contact met ons op voordat je je reservering plaatst.

Camoflage doek

 3,00 per stuk

Lichten set 5 stuks

 20,00 per stuk

Rookmachine te huur

Rookmachine

 15,00 per stuk

Huurdatum:

Ontvangst:

Retour:

Selecteer het aantal koptelefoons4 11,80
Totaal (voor 1 dag): 11,80

Vele mogelijkheden

Silent disco huren en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? De opties zijn vrijwel eindeloos als je huurt bij Daniek. Wij bieden alles om een te gekke silent disco party te organiseren. Voor kleine feestjes tot grote silent disco festivals, wij kunnen het leveren! Naast de silent disco koptelefoons kunnen wij ook extra attributen aanleveren om jouw feestje net wat meer sfeer te geven. Dan weet je zeker dat het een groot succes wordt!

Extra attributen

Heeft jouw feest net even wat extra flair nodig en heb je daar niks voor in huis? Bij ons kan je naast de silent disco huren ervoor kiezen om extra attributen te huren om jouw feest naar een hoger niveau te brengen! Bij Huren bij Daniek is er keuze uit de volgende attributen:

  • rookmachine
  • lichtenset van 5 stuks
  • camouflagenet

Bekijk wat wij aanbieden:

Standaard in de silent disco box

Extra attributen

Overal beschikbaar

Wat zit er in de silent disco box?

  • Silent disco koptelefoons (de gereserveerde hoeveelheid)
  • Gebruiksaanwijzing van de silent disco koptelefoons
  • 1 extra reserve-koptelefoon
  • Het aantal zenders dat je besteld hebt (tot 3 kanalen)
  • extra attributen (indien besteld)
  • retourticket (indien bezorgd)
  • retouruitleg (indien bezorgd)
Wat zit er in de silent disco box?

Over silent disco

Wat is silent disco?

Silent disco is een nieuwe manier van met elkaar van muziek genieten. Bij silent disco draagt iedereen een koptelefoon. Zo luistert iedereen naar dezelfde muziek, maar is er veel minder geluidsoverlast. Ideaal als jij een feest geeft in een stad zonder de hele stad wakker te houden.

Hoe werkt silent disco?

Silent disco is simpel op te zetten. Standaard worden de koptelefoons en één zender geleverd. Natuurlijk zou je meer zenders erbij kunnen bestellen zodat men kan afwisselen van muziek. De koptelefoons zet je aan en deze verbinden automatisch met de zender. De zender valt zelf mee te verbinden zodat jij hier muziek op kan afspelen. Zo heb jij het feest geheel in eigen handen!

Hoe organiseer ik een silent disco?

Een silent disco organiseren ligt er natuurlijk geheel aan hoe groot jij het maakt. Wil jij een feest met vrienden? Dan kan jij simpelweg de silent disco koptelefoons huren en jouw huis omtoveren tot silent disco. Wil je een groot evenement organiseren? De koptelefoons zijn net zo simpel bij ons te huren. Wel zou je natuurlijk nog een locatie moeten hebben en een aanvraag bij jouw gemeente doen voor goedkeuring van een evenement.

Waarom zou ik niet gewoon silent disco koptelefoons kopen?

Natuurlijk zou je de koptelefoons kunnen kopen. Dit is alleen aan te raden als je ook werkelijk van plan bent de koptelefoons erg vaak te gebruiken. Als jij een feest met vrienden organiseert zit je al snel te denken aan 20-30 koptelefoons, en deze ergens opslaan is geen pretje. Als jij een enkel keertje een silent disco wilt organiseren dan zou je beter de koptelefoons huren. Scheelt heel wat geld en scheelt een boel overige koptelefoons.

Over onze silent disco koptelefoons

Hoe lang gaan de silent disco koptelefoons mee?

De silent disco koptelefoons kunnen tot wel 8 uur lang muziek draaien. Je zou dus de hele middag muziek kunnen draaien, of doorfeesten van 20.00 tot 04.00. De koptelefoons gaan dus wel even door!

Met hoeveel mensen kan ik de silent disco koptelefoons gebruiken?

Wij verhuren de koptelefoons vanaf 6 stuks. Wij kunnen tot maximaal 2.000 stuks leveren. Of je nu dus met een klein clubje wilt feesten of een festival gaat organiseren, het is bij ons allemaal leverbaar.

Hoeveel zenders zijn er beschikbaar?

Er zijn tot en met 3 zenders beschikbaar. Deze zijn alle drie ook zelf instelbaar. Je kunt dus zelf bepalen wat er geluisterd wordt per kanaal. Standaard leveren wij één zender. Twee of drie zenders zijn bij te bestellen in de offerte-aanvraag.

Welke muziek kan ik luisteren op de silent disco koptelefoons?

De silent disco zenders zijn geheel zelf in te stellen. Je zou dus een DJ-tafel hieraan kunnen aansluiten, maar je zou ook met je mobiel een Spotify Playlist kunnen draaien op de zender. De opties zijn dus vrijwel eindeloos.

Ontvangen en retouren

Betaal ik ook retourkosten?

Nee, je betaalt alleen verzendkosten. Deze zijn € 14. Het retouretiket krijg je bij de zending meegeleverd.

Wanneer moeten de silent disco koptelefoons retour?

De koptelefoons moeten een dag na de reserveringsdatum geretourneerd worden. Als jij dus voor een maandag hebt gehuurd hoef je de koptelefoons pas dinsdag te retourneren.

Wanneer ontvang ik de koptelefoons?

De koptelefoons ontvang je een dag voor de reserveringsdatum. Mocht je last minute willen boeken, neem dan gerust even contact op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.