Lasergame huren

Kies hieronder je gewenste lasergame set:

Maak hier je eigen lasergame pakket. Kies het aantal guns en selecteer de rest van de mogelijkheden:

Selecteer het aantal laserguns
Extra diploma's
Aantal targets

In de box zit:

6 x Selecteer het aantal laserguns

6 x Diploma's

0 x Targets

6 x Teamlintjes (2 kleuren)

1 x Reserve gun (gratis)

Reservebatterijen
Handleiding met spelmogelijkheden
MaDiWoDoVrZaZo
MaDiWoDoVrZaZo
Neem eerst even contact met ons op voordat je je reservering plaatst.

Camoflage doek

 3,00 per stuk

Lichten set 5 stuks

 20,00 per stuk

Rookmachine te huur

Rookmachine

 15,00 per stuk

Huurdatum:

Ontvangst:

Retour:

Selecteer het aantal laserguns6 30,00
Totaal (voor 1 dag): 30,00
MOOI WEER GARANTIE

MOOI WEER GARANTIE

Zijn de weersverwachtingen slecht en dreigt het feestje of de activiteit in het water te vallen? Geen probleem! Je kan 48 uur vóór de geplande activiteit kosteloos annuleren. Bel ons op 085-0600996 of contact ons per e-mail. Het betaalde bedrag zal volledig geretourneerd worden. Zijn er andere omstandigheden waardoor je wilt annuleren of wijzigen, dan kan dat uiteraard ook 48 uur van te voren.

VOORDEEL IN HET WEEKEND

VOORDEEL IN HET WEEKEND

Heb je het feestje of de activiteit op zaterdag gepland, dan krijg je zondag er kosteloos bij. Dat betekent dubbel feest! Geef bij het reserveren door dat je gebruik wilt maken van deze actie.

JE BETAALT GEEN BORG

JE BETAALT GEEN BORG

Er hoeft geen borg betaald te worden als je bij ons huurt. Wij vertrouwen erop dat je de spullen gebruikt alsof ze van jezelf zijn en dat je alles compleet en onbeschadigd retourneert. Zolang dit goed gaat (en dat gebeurt gelukkig) kunnen wij op deze manier blijven werken.

VALSSPELEN NIET MOGELIJK

VALSSPELEN NIET MOGELIJK

Alleen de spelleider kan nieuwe levens aan de guns toevoegen. Dit betekent dat valsspelen niet mogelijk is. Zelfs als de gun uit of aan worden gezet, blijven de instellingen ongewijzigd. Dus het wordt altijd een sportieve pot!

OORKONDES ALS AANDENKEN

OORKONDES ALS AANDENKEN

De bijgeleverde oorkondes kunnen worden uitgereikt aan de deelnemers als aandenken aan het leuke feestje en/of geslaagde activiteit.

LASERGAME SPELVORMEN

De volgende spelvormen kun je spelen met het lasergamen.

Wat zit er in de Lasergame kist?

  • Laserguns (het aantal wat jij reserveert)
  • Teamlintjes
  • Lasergame geweer uitleg
  • Extra batterijen
  • Versiersel (wanneer beschikbaar)
  • Diploma’s voor elke speler
  • Met verzending een retouretiket
  • Met verzending een retour uitleg
Wat zit er in de Lasergame kist?

Bekijk alle reviews van klanten op Trustpilot

Bekijk alle reviews!
Jasper Wind

Jasper Wind

Rated 5 out of 5

Lasergame huren

Prima service

Prima service We hadden de lasergames uiteindelijk niet nodig, omdat ons mooi-weer-plan door kon gaan. Het contact met en de service van Lasergamesethuren was uitstekend.

Lennart de Vries

Lennart de Vries

Rated 5 out of 5

Lasergame huren

Alles super geregeld

Alles super geregeld! Ideaal voor een klassenuitje, lasergamen in de school, aanrader dus. Laserguns werkten ook bovenverwachting goed.

Irene Van Egmond

Irene Van Egmond

Rated 5 out of 5

Lasergame huren

Lasergame party

Ik heb de laserguns gehuurd voor het partijtje van mijn zoon van 10. Het was een geweldig feest! De service was perfect. Snel geregeld en flexibel! Goed bezig!!!

Eline Greving

Eline Greving

Rated 5 out of 5

Lasergame huren

Leuke activiteit

Door corona kon de activiteit voor mijn zoontjes verjaardag niet doorgaan. Last minute kon ik (in de avond) nog de laserguns huren. Super fijn en klantvriendelijk. Mijn zoontje en zijn vriendjes (6 jaar) vonden het geweldig!

H Teuwen

H Teuwen

Rated 5 out of 5

Lasergame huren

Wij hebben de lasergame set gehuurd op een

Wij hebben de lasergame set gehuurd op een feestje, gebruikt in het donker met 12- jarigen Super leuk! Netjes geleverd in een stevige krat, ruim voor de afgesproken datum. Ook batterijen zijn meegeleverd.

Ontvangen en retour

Betaal ik ook retourkosten?

Nee, je betaalt alleen verzendkosten. Deze zijn € 14. Het retouretiket krijg je bij de zending meegeleverd.

Wanneer moeten de laserguns retour?

Deze moeten een dag na de huurdag geretourneerd worden. Als je dus vrijdag huurt, dan retourneer je de set op zaterdag. ‘s Avonds lasergamen is dus ook zeker mogelijk!

Wanneer ontvang ik de laserguns?

Deze ontvang je een dag voor de reserveringsdatum. Wil je last minute boeken, neem dan contact met ons op. In dat geval zullen we samen naar een oplossing zoeken.

Over het lasergamen

Wat is lasergamen?

Lasergame is een spel waarbij twee teams tegen elkaar spelen of iedereen individueel tegen elkaar speelt en zoveel mogelijk tegenstanders afschiet met een lasergun. Je wint door zo min mogelijk geraakt te worden en zoveel mogelijk tegenstanders af te schieten.

Vanaf welke leeftijd is lasergame geschikt?

Met onze laserguns kun je al lasergamen vanaf 6 jaar. Dit maakt lasergamen uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Ook voor volwassenen kan het echter heel leuk zijn. Wij verhuren ook regelmatig voor bedrijfsuitjes, vrijgezellendagen of studentenverenigingen.

Waar kan ik het spelen?

Dit kan echt overal, zowel binnen als buiten en in het licht als donker. Denk bijvoorbeeld aan een boerderij, gymzaal, het bos of thuis. Je hebt geen stroom nodig en bovendien kan je het spel spannender maken door het in het donker te spelen, net wat jij wilt.

Kijk voor inspiratie voor de grote steden eens bij:

Hoe regel ik het?

Als eerste huur je een lasergame set voor het aantal personen en gewenste dagen die jij wilt. Je nodigt de deelnemers uit en regelt een locatie. Ook zorg je voor eten en drinken en obstakels. Let op, bij sommige locaties zijn de obstakels al aanwezig. Vervolgens kan het spel beginnen.

Is lasergame veilig?

Ja, er wordt gebruik gemaakt van een onzichtbaar, pijnloos en onschadelijk infrarood licht. Je raakt de tegenstander door jouw laser op zijn lasergun te richten. Je hebt dus ook geen helmen en vesten nodig.

Over onze laserguns

Kunnen de laserguns tegen regen?

Nee, in dat geval zal je binnen moeten lasergamen. Wil je toch buiten lasergamen, dan kan je tussen de buien doorspelen of verplaatsen naar een andere dag.

Hoelang gaan de laserguns mee?

Met de laserguns kan maximaal 10 uur onafgebroken worden gespeeld, voordat deze leeg zijn. Er worden voor de zekerheid ook reserve batterijen meegeleverd, zodat je gegarandeerd kan spelen. Vergeet niet de oude batterijen te retourneren, wij zullen deze op de juiste manier inleveren.

Wat is het bereik van de laserguns?

Je kan met de lasergame pistool jouw tegenstander tot maximaal 50 meter raken. Bij daglicht kan het bereik in het geval van outdoor lasergamen wat minder zijn. Dit heeft voornamelijk te maken met zonlicht dat het infraroodlicht verdund. Ook de gekozen soort munitie heeft hier invloed op. Single shot is in dat geval de munitiesoort met het grootste bereik

Wat zijn anti-cheat laserguns?

Met de anti-cheat laserguns kan er niet vals gespeeld worden. Als je eenmaal geraakt ben kan je namelijk niet meer van team wisselen. Ook is het niet mogelijk om zonder spelleider het aantal levens bij te vullen, dit doe je als volgt (Youtube). Het is niet mogelijk om het aantal levens bij te vullen door het geweer uit-en-aan te zetten. Hierdoor is het niet mogelijk om vals te spelen.

Met hoeveel teams kan ik het spelen?

Je kan met maximaal 4 teams en een onbeperkt aantal personen lasergamen. Deze teams kunnen gemaakt worden met de 4 verschillende kleuren lampjes op de lasergun. Bekijk voor alle soorten teamspellen onze pagina over spelvormen

Huren bij HurenbijDaniek

Wanneer kan ik de laserguns verwachten?

De laserguns worden minimaal 1 dag voor de huurdatum geleverd op het PostNL punt. Je kan zelf bepalen wanneer je de laserguns gaat ophalen bij het Post NL punt.

Hoe werkt de slechtweer garantie?

Zie je op de Buienrader al dat het slecht weer wordt op je huurdatum en wil je daarom annuleren. Geen probleem de enigste voorwaarden is dat je 72 uur van te voren annuleert. 

Tot wanneer kan ik annuleren?

Je kunt tot 72 uur voor de reservering kosteloos annuleren. Hier maken wij geen punt van ;)

Zijn jullie echt de goedkoopste?

Zeker weten! Wij bieden een compleet lasergame feestje aan voor de beste prijs.